Beste spelers en ouders,

We krijgen de melding dat zowel eergisteren als gisteren onze voetbalpleinen op Mottekamp, op de Oude Baan en ook op Schietskluil in Eisden druk bezet zijn met voetballende spelers (oa van EENDRACHT).

Dit is niet de bedoeling van de verstrengde maatregelen van de overheid.  De voetbalbond heeft hierdoor trouwens alle wedstrijden én trainingen afgelast.

Mogen we vragen om de verstrengde maatregelen in acht te nemen, zodat onze regering niet moet overgaan tot de volgende fase zoals deze nu reeds in Spanje van kracht is.  Met name huisarrest voor iedereen, behalve buiten voor werk en voeding/apotheek.  In dit geval zouden alle zelfstandigen niet enkel ’s zaterdags – maar ook door de week – hun deuren moeten sluiten.  Dit willen we niet !

 De Block: “Ook jongeren moeten maatregelen opvolgen”

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block spoort iedereen aan om de huidige maatregelen te blijven opvolgen. Dat zegt ze in VTM NIEUWS. Ook al behoren vooral bejaarden en verzwakte personen tot de echte risicogroep van het coronavirus, dan nog is het belangrijk dat ook jongeren de maatregelen opvolgen.

 


Beste,

Via de media heeft u vermoedelijk reeds vernomen dat activiteiten in groep – zowel indoor als outdoor – enorm beperkt worden.

Voor EENDRACHT MM heeft dit volgende gevolgen:

  1. Geen wedstrijden en trainingen t/m 31 maart
  2. De pastadag van zaterdag 21 maart zal verplaatst worden.  Vermoedelijk naar eind mei, afhankelijk van Corona en de beschikbaarheid van zalen.
  3. Het Paaskamp zal vermoedelijk ook geannuleerd worden.  Zodra dit definitief is, zullen alle betaalde inschrijvingen integraal teruggestort worden. 

Sportieve groetjes,

EENDRACHT Mechelen aan de Maas