Ga naar de Old stars Ga naar de maandplanning Ga naar het G-voetbal
<< vorige pagina

Ziehier enige informatie over club-100.

Even toelichten wat de "Club van 100" allemaal inhoudt.  Om zijn deelname aan de "Club van 100" te bevestigen, dient men 100€ te betalen.

Voor dit bedrag kan men het volgende verwachten :

  • een abonnement voor Eendracht Mechelen aan de Maas, dat toegang biedt tot alle thuiswedstrijden van alle eerste elftallen
  • Als extraatje mag een houder van een abonnement via de "Club van 100" bij iedere thuiswedstrijd van het eerste elftal nog 1 persoon meebrengen die dan ook gratis toegang krijgt

Voor degene die nog interesse hebben om deel te nemen aan de "Club van 100" mogen mij altijd contacteren.

 

 

Raf Colson
0474-404.065

 

 

Sitemap
EMM bonuspage panathlon connect US follow
In het kader van het uitvoeringsbeleid Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100% achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Eendracht Mechelen a/d Maas volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.
 
Schrijf je in voor de maandelijkse e-nieuwsbrief