Ga naar de Old stars Ga naar de maandplanning Ga naar het G-voetbal
MULTIMOVE voor kinderen
(samenwerking tussen voetbalclub Eendracht MM en de Vrije Basisschool PROOSTERBOS)

 

Wat is Multimove ?

Multimove voor kinderen

Multimove biedt 3- tot 8-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is. Door kinderen in uitdagende bewegingssituaties te plaatsen waarbij ze ervaringen opdoen in de 12 bewegingsvaardigheden, wordt hun motorische ontwikkeling geprikkeld. Plezierbeleving staat hierbij centraal. Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie.
Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de motorische vaardigheden van kinderen die Multimove volgen significant vooruit gaan. Zonder beweegprogramma's zoals Multimove lijkt de bewegingsachterstand van kinderen groter te worden naarmate ze ouder worden. Een programma als Multimove is dus noodzakelijk om een normale ontwikkelingslijn te kunnen aanhouden.

 

Vanaf woensdag 11 Oktober 2017 gaat Multimove weer door op onze school.
De sesies worden gegeven door Geert Brabants, gediplomeerd Multimove instructeur.
WAAR: TURNZAAL SCHOOL PROOSTERBOS
WANNEER: ELKE WOENSDAG (behalve tijdens schoolvakanties) VANAF OKTOBER 2017
VOOR WIE: 3.5- en 4.5 jarige kleuters
HOE LAAT: 14:00u - 15:00u
KOSTPRIJS: € 2/sesie (€40) 20 sesies lang
Meer info/inschrijvingen GUY Beckers  0477/584601 - guy.beckers@voetbalfederatievlaanderen.be


Iedereen welkom.


 
     
 
     
 
     
   

 

Sitemap
EMM bonuspage panathlon connect US follow
In het kader van het uitvoeringsbeleid Ethisch Verantwoord Sporten (EVS) van de voetbalfederatie Vlaanderen staat onze club voor de volle 100% achter "de rechten van het kind".
Als belangrijkste instrument om die rechten van het kind te waarborgen, schaart Eendracht Mechelen a/d Maas volledig achter de waarden en beginselen van de Panathlonverklaring. Deze verklaring is een verbintenis die gedragsregels vastlegt voor het nastreven van positieve en ethische waarden in de jeugdsport. Wij zijn ervan overtuigd dat het naleven van deze verklaring tot een ideale en krachtige leeromgeving voor het voetballende kind leidt.
 
Schrijf je in voor de maandelijkse e-nieuwsbrief